Trainings methode

In mijn lessen heb ik een eenvoudige en heldere aanpak voor alle leerlingen, van beginners tot ver gevorderde spelers. Ik heb nog steeds, na 17 jaar lesgeven, een passie voor het spel en het aanleren ervan aan mijn leerlingen. Elke dag ontdek ik nieuwe verbeterpunten tijdens het lesgeven, welke ik dan weer kan toepassen in mijn trainingsmethode.

Elke les stel ik prioriteiten aan welke fundamentele onderdelen van het spel we aandacht gaan besteden. Grip, houding, stand, oplijnen en de positie van de bal. Ik houd daarbij rekening met het niveau van elke speler, maar ook ieders fysieke mogelijkheden en eventuele beperkingen.

Mijn ervaring zorgt er voor dat het voor een ieder mogelijk is een stap voorwaarts te maken in mogelijkheden en plezier in het spel. Wanneer de basiselementen in orde zijn wordt het veel gemakkelijker om de club van begin tot eind van de swing de baas te zijn. Zo garandeert een goede grip en een goede houding niet dat je een perfecte bal slaat, maar een slechte grip en houding garanderen je wel vrijwel zeker een slechte slag!

vorige pagina